Update vrijdag 27 september

Een rustige werkdag. De Blauwe Bus is onderweg door een monteur van de RMC geinspecteerd op een rode lamp “te weinig olie transmissie”. Geen opmerkingen.
p.s.
Kom je na het starten van de motor van de FIAT moeilijk in de stand “1 Automatisch” met de handle, zet de handle van de versnellingsbak dan even in de stand “R” van achteruit. Zonder een centimeter achteruit te hoeven rijden, kom je daarna gemakkelijk in de stand “1 Automatisch” .

Proefrijden 606

Aanstaande dinsdag gaan de chauffeurs van de diensten 3 en 6 de voorgestelde route via de wijk ‘s-Gravenland. Op grond van hun parktijk-ervaringen volgt spoedig meer nieuws hierover…

Meerijder Dinsdag 1 oktober

We krijgen een tijdelijk medewerker erbij : Jelmer van der Graaff, een werkstudent ,die komt dinsdag de hele dag meerijden in een van de bussen en telt metname het aantal passagiers op de verschillende haltes tijdens de route, hij richt zich op het aantal passagiers, halte en tijdstip. Dit omdat de handhelds niet altijd goed en betrouwbaar registreren. De teller wordt hartelijk welkom geheten op beide routes!

Dienstrooster verbeteringen

Vrijwilliger Nico van der Mark gaat zich de komende weken richten op het optimaliseren van het BVC-dienstrooster.
Hiertoe zal iedereen (nogmaals) worden gevraagd om de door eenieder meest gewenste werktijden.
Er volgt binnenkort een mail met meer details en er komt een openbaar rooster met voorkeuren aan. Dan kan iedereen zien waar gaten en doublures in de komende chauffeurs-bezetting zitten. Mutaties op korte termijn zullen er altijd wel blijven maar een meer constante en duurzame roosterplanning is altijd welkom.

Inmiddels zijn de dienstroosters voor de komende maand oktober en november bijna automatisch uitgeschreven door de computer. Ook hier weer, wil je meer of minder rijden, laat het weten dan passen we bepaalde zaken aan.

Total Page Visits: 206 - Today Page Visits: 1