Over de Capelse Buurtbus...

"Op dit moment rijden er drie buurtbussen volgens planning. De buurtbussen rijden iedere werkdag vanaf 07.15 uur tot circa 18.15 uur. De bussen mogen wettelijk maximaal 8 reizigers gelijktijdig vervoeren. Er zijn geen staanplaatsen. De bus wordt bestuurd door een vrijwilliger. Vertrekpunt van alle bussen is het metrostation Capelle Centrum. Op de bus is het tarief openbaar vervoer van de RET van toepassing. AOW -..."

Reizigers Informatie

"Wilt u meer informatie, bijvoorbeeld als passagier over de busroutes of de diverse haltetijden van de buurtbus in de gemeente Capelle aan den IJssel of Rotterdam? Misschien wilt u zich aanmelden als vrijwilliger op de buurtbus? Kijk in dat geval dan eerst op deze website voor meer informatie! De dienstregeling is ook te vinden via www.9292.nl  en www.RET.nl."

Vragen & Antwoorden

"Ik word vrijwilliger!   Om de buurtbussen dagelijks beschikbaar te stellen hebben we vrijwilligers nodig die de part-time functie van buschauffeur willen vervullen. Voor ieder voertuig zijn circa 12 vrijwilligers per week nodig. Zij werken 6 uur achter het stuur en hebben dan natuurlijk ook pauzes. Heeft u interesse om vrijwillig als parttime chauffeur een aantal uren per week in de buurtbus te rijden? Neem..."

Chauffeurs

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de buurtbus? Over de routes in Capelle aan den IJssel of Rotterdam? Over de diverse haltetijden langs de route? U...
Show Buttons
Hide Buttons